diumenge, 13 de novembre del 2011

Exposició d'instruments Baschet

Hola a tots!!!

Avui estrenem secció! Aquesta secció es titula: I avui...què fem? Cartellera musical.

En aquest espai, tant vosaltres com jo, anirem penjant activitats que es facin relacionades amb la música, ja poden ser exposicions, concerts, musicals.... Aquesta secció ens ajudara a saber quines activitats fan relacionades amb la música, i aprendre moltes més coses de música, no només a la classe!!!

Espero la vostra col·laboració!!

Estrenem l'espai amb una exposició d'instruments musicals que fan a Barcelona fins al 19 de Desembre. Si algú va a Barcelona, l'Auditori és una bona parada per veure aquesta exposició i aprendre més! A més, si aneu no dubteu en posar als comentaris la vostra experiència!!


El Museu de la Música
presenta una exposició sobre aquestes originals estructures de so creades pels reconeguts germans francesos.

L’instrumental Baschet és un conjunt de 14 estructures de so creades principalment per a l'educació musical dels nens. Aquest conjunt d'instruments musicals va ser dissenyat a finals de 1970 pels germans Baschet, enginyer un i escultor l’altre, dos artistes francesos de renom internacional.

Els germans Baschet van ser els inventors de la guitarra inflable, el piano d'alumini i altres instruments musicals experimentals per despertar inquietuds musicals entre els més joves.

Fins el 19 de desembre, el Museu de la Música, presenta l’exposició Escultures sonores. Els instruments Baschet, que mostra un conjunt d'una trentena de peces, el denominador comú de les quals és la recerca dels paral.lelismes entre forma escultòrica i sonoritat musical.

La major part de les obres són de metall, amb components o plaques que poden ser modificats i recombinats, i on la màxima amplificació del so s’aconsegueix a partir d’una vibració tan lleu com la d’un dit lliscant per una vareta de vidre moll.

Vols saber com sonen els instruments Baschet?


No et perdis aquesta exposició, potser et desperti la vena musical que dus a dins.



informació de l'acte

Quan es fa

Data d'inici:

02/05/2011

Data de finalització:

19/12/2011

On es fa

Lloc:

Museu de la Música - L'Auditori

Direcció:

C Lepant, 150

Districte:

Eixample

Telèfon:

932563650


Per a més informació: clickeu l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada