dilluns, 26 de novembre del 2012

El sitar...una experiència musical expressada en lletres

Els alumnes de 3r van poder escoltar i aprendre moltes coses del Sitar gràcies a l'Ignasi, que ens va fer una visita al 1r trimestre!

Tots els alumnes de 3r han fet molt bona feina explicant la experiència del sitar...jo aqui al bloc us deixaré només dos exemples!

Heu fet  tots molt bona feina!

Als comentaris podeu escriure més coses sobre el sitar i sobre l'experiència tan xula d'escoltar i coneixer coses sobre la India i el Sitar!


5 comentaris:

  1. Hola a tots!
    Soc l'Ignasi, que tal esteu?
    De tant en tant segueixo la feina que aneu fent a l'escola, m'agrada veure que treballeu força i feu aquests treballs tant bonics!
    Vull donar-vos les gràcies a tots vosaltres (i en especial a la Cristina, i a la Natàlia i la Maria Jesús) per tot el treball que heu fet sobre el sitar, m'ha encantat veure que heu après tant i que hi heu ficat tant d'interès.
    Espero tornar a l'escola de nou ben aviat!
    Gràcies a tots i totes guapos/es!

    ResponElimina
  2. lucia cora soc el sergi ho eu fet molt be i ignasi tu tambe m ha agradat molt¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ho e llegit adeu fins dema

    ResponElimina
  3. hola ignasi som el pol eduard i hector
    gracies per escriure!
    nosaltres tambe esperem que tornis!

    ResponElimina
  4. Vam aprendre moltes coses del SITAR

    ResponElimina
  5. Hola Cristina soc la Lucia,m'agrada molt el teu bloc. Una salutació per a la Cristina i una abraÇada per l'Ignasi ben forta de part de tots els alumnes de 3B. Fins aviat!

    ResponElimina